Even voorstellen

Deze cabrioclub vindt zijn oorsprong in 2008. Toen zijn een aantal cabrio-vrienden regelmatig met elkaar gaan touren door het gehele land. Ook stonden er meerdaagse buitenlandse tourritten op het programma. Omdat deze vriendengroep bleef groeien was het noodzakelijk dat er goede afspraken gemaakt werden. Dit om het organiseren van de activiteiten gemakkelijker te maken.

Deze website is de spil van onze vereniging zodat iedereen snel allerlei informatie en de geplande tourritten kan vinden en input kan geven. Denk hierbij onder andere aan het programma, het aan- en afmelden voor activiteiten, de foto’s, de tourverslagen en het gastenboek.

Al onze onderlinge correspondentie verloopt via de website en via E-mail. Iedereen is voor zichzelf verantwoordelijk dat hij of zij op de hoogte blijft van de ontwikkelingen door regelmatig de website te raadplegen en de E-mails te lezen.

Alle betalingen die gedaan moeten worden voor de activiteiten waarvoor je bent aangemeld, denk hierbij aan de kosten voor de lunch en het diner en de jaarlijkse contributie, verloopt via een automatische incasso.

Cabrioclub Cabriofriends.nl heeft als doel: het rijden van cabrio tourritten, waarbij ontspanning en plezier voorop staan. De ritten worden door de leden uitgezet. De leden komen uit alle windstreken. Hierdoor rijden we steeds in een ander deel van Nederland en soms ook België of Duitsland. Ze zijn zeer verschillend van aard en regelmatig staat een bezoekje aan een bezienswaardigheid ingepland of heeft een rit een humoristisch tintje. Een lekker drankje en een heerlijk dinertje onderweg staan altijd ingepland en worden zeer gewaardeerd.

Alle merken auto’s worden toegelaten mist het uiteraard cabrio’s zijn
en met een bouwjaar van na 1990. Dus geen oldtimers.

Cabrioclub Cabriofriends.nl…………….the way of life!